Інклюзія в X-PARK • ІКСПАРК
Вейк-сніданок з
Вейк-сніданок з “Rise Wake Academy”: ранкові тренування
18-19 липня Київський етап змагань з вейкбордингу!
18-19 липня Київський етап змагань з вейкбордингу!
Інклюзія в X-PARK
Інклюзія в X-PARK
Інклюзія в X-PARK
Інклюзія в X-PARK
Інклюзія в X-PARK

Світ змінюється. У світі немає жодних обмежень!

Завдяки нашій співпраці із порталом MixSport.pro ми вже давно долучилися до адаптації нашого парку відповідно до потреб людей із інвалідністю.

Ми впевнені, що кожен з нас – неповторний та прекрасний по своєму. І активний фановий відпочинок на відкритому повітрі це не забаганка, а потреба КОЖНОГО з нас.

На жаль, герой нашої нещодавної зустрічі за останні 10 років на вулиці був до 50 разів. А 2 роки після автокатастрофи він не рухався зовсім. Проте всупереч всім прогнозам він повернувся до життя і почав працювати над собою. Навчився монтажу відео та продовжує працювати над цим!

Ми не змогли пройти повз цієї історії. Ми відкрили для нього такі прості, але приємні миттєвості. Цілий день ми каталися на катері, гуляли по локаціям парку.  (На території нашого парку всюди встановлені пандуси для зручного пересування, та навіть є пандус-спуск до акваторії канатної дороги, аби зупинитися та насолоджуватися моментом!)

І емоції звісно зашкалюють!

Ми раді бачити усіх та дарувати щасливі емоції усім. Раді бачити як на фестивалях, так і та щодня! Уся комунікація щодо організації інклюзивних заходів – у чаті https://t.me/joinchat/Oghp_lGB60S3HztvMzrkAg

Живемо на хвилі та із позитивом!

Інклюзія в X-PARK
Цей веб-сайт використовує файли cookie, щоб покращити ваш досвід. Використовуючи цей веб-сайт, ви погоджуєтеся з нашою Політикою захисту даних.
Читати більше