Развитие большой реабилитационной зоны для защитников и раненых • ІКСПАРК

Развитие большой реабилитационной зоны для защитников и раненых

Інноваційний реабілітаційний центр 4.5.0. для поранених військових. xpark kyiv
Інноваційний реабілітаційний центр «4.5.0.» для поранених військових
Ярошенко Юрій Meet Up mixsport
Mixsport Chill Meetup 🧖‍♂️ 14.02

 Розбудова великої реабілітаційної зони для захисників та поранених на базі парку «Борців за незалежність» є знаковою для парку Муромець, де як і 10 століть тому знаходиться застава захисників Києва від східної орди та спортивний парк з базою реабілітації 4.5.0.

 

Інноваційний реабілітаційний центр 4.5.0. для поранених військових. xpark kyiv

Вже четвертий сезон команда Xpark та волонтери Інноваційного реабілітаційного центру «4.5.0.» супроводжують фізичне і психологічне відновлення поранених військових та цивільних, проводять адаптацію до цивільного життя. Війна постійно додає поранених захисників, які потребують уваги та допомоги у відновлені психічного та фізичного стану, особливо це стосується молодих воїнів, хлопців та дівчат, для яких поранення призводить до розпачу та депресії.

Щороку 29 серпня в Україні відзначається День пам’яті захисників України, які загинули у боротьбі за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.  З нагоди цієї події,  разом з Департамент суспільних комунікацій КМДА відпрацьовується рішення щодо допроектування та значного розширення локацій для відновлення та реабілітації військових.

 Запрошуємо всіх експертів та проектантів з розбудови інклюзивних безбар’єрних зон, та всіх меценатів, хто бажає долучитися до створення інноваційного водного центру відновлення та реабілітації захисників та поранених.

Слава Україні!

Развитие большой реабилитационной зоны для защитников и раненых
Цей веб-сайт використовує файли cookie, щоб покращити ваш досвід. Використовуючи цей веб-сайт, ви погоджуєтеся з нашою Політикою захисту даних.
Читати більше