Що зробило відвідування бань у період новорічних свят звичкою? Топ-3 причини • X-ПАРК

Що зробило відвідування бань у період новорічних свят звичкою? Топ-3 причини

Команда Xpark хоче привітати вас з новорічними святами!
Команда Xpark хоче привітати вас з новорічними святами!
сноутюбинг xpark тюбинг парк
ТОП 10 новых зимних развлечений в Киеве 2019

1. Традиція бере початок від давніх слов’ян, які, аби не нудьгувати, не продумувати офіційну частину святкування та забави, ходили у баню. Саме там вони мірялися «силушкой» та просто переказували байки. Звичайно, наші сучасні розваги трохи відрізняються від таких, проте ніщо не завадило сумістити таку традицію із реальністю!

2. «Народитися заново» в Новий рік – це не тільки приємно, але і по-своєму символічно. Змити з себе все погане, очистити тіло і душу, а заодно і зміцнити здоров’я – ось традиція, священна для наших предків! А саме банний пар та віники – все це допомагає людині відчути себе заново народженим.

3. Остання причина присвячується прихильникам кінострічки “Іронія долі або з легким паром!”, який вийшов у 1975 році. 44 роки поспіль ми спостерігаємо за традицією улюблених героїв збиратися в бані 31 грудня! Цього достатньо, аби сказати, що кінострічка створила традицію!

Що зробило відвідування бань у період новорічних свят звичкою? Топ-3 причини
Цей веб-сайт використовує файли cookie, щоб покращити ваш досвід. Використовуючи цей веб-сайт, ви погоджуєтеся з нашою Політикою захисту даних.
Читати більше