Топ-8 доступних водних видів спорту від Х-PARK: єдине місце у Києві з чистою водою • X-ПАРК

Топ-8 доступних водних видів спорту від Х-PARK: єдине місце у Києві з чистою водою

Що суботи - SUP – Йога з Доменікою!
Що суботи – SUP – Йога з Доменікою!
Фитнес на SUP
Фитнес на SUP

Єдине місце у Києві з чистою водою для купання, а також топ-8 доступних водних видів спорту від Х-PARK, які зроблять твоє літо у Києві справді незабутнім.

Говорячи про чисту воду у Києві, мова йде лише про затоку Десенка. Десенка, інша назва якої Чорторий — протока річки Дніпро, що омиває Труханів острів зі сходу.

Коротко, проте важливо: вода в Десенці є чистою, оскільки:
1. Вона тече вздовж заповідних паркових зон і не має жодного антропогенного (стоки з житла людей) навантаження. Саме тут стоїть водозабір і з кранів багатьох киян тече вода з цієї річки.
2. На Десенці встановлена канатна дорога вейк, що забезпечує постійну аерацію та рух води. Як наслідок, маємо багато риби, що їсть зелень у воді, вода не застоюється, та в ній багато кисню. Тож, навіть у найспекотніші місяці, бактерії (кишкова паличка, лептоспіроз і тд) не є небезпечними за рахунок джерел, водообміну та аерації води дошками вейкбордистів.

І саме тут, біля берегу Десенки знаходиться найкращий спортивно-розважальний комплекс у Києві – X-PARK, який пропонує  топ-8 водних розваг літа у Києві. Тож, готуйтеся!

1. Вейкбординг. Як ви зрозуміли, центральною та найцікавішою спортивною розвагою є, звісно, катання на вейку. Підходить такий спорт для всім незалежно від віку та навичок. Для початківців діє акція Nice Monday (менша швидкість катання та менша ціна)

2. SUP-веслобординг – вода, сонце, SUP і йога – чотири стихії об’єднали сили, щоб заряджати вас все літо! 2 діючих прокати: “SUPPort” та “4 Сторони”. Приєднуйся до цієї спортивної розваги, а також тренувань на SUP кожну суботу і насолоджуйся енергією тіла.

3. Веслування на байдарках. Нині багато людей стали віддавати перевагу активним діям, ніж безцільного лежання на пляжі в літній час. І, власне, байдарки надають цю можливість зайнятися чимось захоплюючим і неймовірно унікальним. Хоча якщо ви хочете чогось більш ексклюзивного, тоді драгонбот змусить відчути не менш яскраві емоції.

4. Скімбординг – це свого роду міні версія справжнього серфінгу, що доступна навіть дітям. Катання на воді відбувається за інерцією. Ви повинні з розгону застрибнути на дошку і штовхнути її таким чином, щоб вона ковзала по воді. Попутно професіонали можуть виконувати ефектні трюки. Складного в цьому немає нічого, тому сміливо можете взяти із собою родину і гратися всі разом.

5. Катання на катамаранах. Відома усім з дитинства водна розвага, що дає можливість насолодитись чудовою природою парку, красою водної гладі і просто забути на час про всі проблеми і тривоги. І правда, що може бути краще для релаксації, ніж вода і красиві пейзажі?

6. Мокрий футбол. Вас вбиває літня спека і щоденна рутина? Тоді позбудьтеся від нудьги і охолодіть себе, зігравши в мокрий футбол, на надувному полі X-Park в Києві. Це чудова нагода отримати позитивні спогади з вашими друзями.

7. Перегони на гідроциклах в X-Park – також неповторне і ні з чим незрівняне задоволення. Тільки вітер, вода і швидкість – це екстремальна розвага для сміливих і повних життя людей. Проте якщо такий кураж втомить вас, завжди можна відправитися в ігровий простір і відпочити.

8. Вейксерфінг – гордість та любов усіх відвідувачів X-PARK. Неможливо передати ці відчуття, коли навіть на дуже маленькій хвилі, висотою в метр, здається, що ти підкорювач світу!

Тож, друзі, вейк, sup, катання на байдарах, катамаранах, гідроциклах чи мокрий футбол, вейксерфінг та скімбординг. Що обираєте ви? Нічого цікавішого, не віднайти у Києві! Зберігай статтю та чекаємо на тебе в X-PARK.

Для відвідувачів із дітьми радимо також статтю про дитячі розваги – /news/otdykh-s-detmi

Топ-8 доступних водних видів спорту від Х-PARK: єдине місце у Києві з чистою водою
Цей веб-сайт використовує файли cookie, щоб покращити ваш досвід. Використовуючи цей веб-сайт, ви погоджуєтеся з нашою Політикою захисту даних.
Читати більше