У боксі дівчатам МІСЦЕ | Old School Boxing Club • X-ПАРК

У боксі дівчатам МІСЦЕ | Old School Boxing Club

Бесплатное катание на вейкборде
Бесплатное катание на вейкборде
У місті снігопади!
У місті снігопади!

Що дає бокс дівчині? Чи варто її віддавати на бокс, якшо батько наполягає?

У бокс беруть з 5 років, але перші кроки дитина проходить загальну фізичну підготовку. З 8-10 років вже з’являється вивчення техніки, а в малу групу приймають з 12 років.

 Плюси
* Здоров’я. Бокс формує витривалість, розвиток всіх груп м’язів. Крім цього, у дівчини, що займається боксом, відзначається високий рівень координації.У боксі дівчатам МІСЦЕ | Old School Boxing Club
* Дисципліна. Регулярні тренування виробляють у дівчини відповідальність і пунктуальність. Вона звикає до спортивного режиму і роботі в залі. Плюсом йдуть навички тайм менеджменту. Потрібно встигати тренуватися, ходити в школу, робити домашнє завдання і займатися іншими справами.
* Спортивна фігура. Тренування боксом у дівчат відмінно позначаються на формуванні фігури. Крім того, у дівчини прекрасно опрацьовуються м’язи плечового пояса, що перешкоджає сутулості і поганій поставі.
* Уміння постояти за себе. Дівчата – тендітні істоти, і завжди є ризик потрапити в неприємну ситуацію. Заняття боксом, як мінімум, підвищують упевненість в собі і вміння дати відсіч вночі на вулиці.

У боксі дівчатам МІСЦЕ | Old School Boxing Club Мінуси
* Травматичність. Даний вид спорту, крім відпрацювання ударів і постановки техніки, передбачає виступ в боях або в спарингах. І тут ніхто не застрахований від одержання травми.
* Невизнання спорту. Довгий час жінок не допускали в бокс. Вважалося, що за статевою ознакою і будовою жіночого організму боксом дівчині займатися не можна. Незважаючи на включення даного виду спорту до складу Олімпіади, суспільство досі асоціює бокс як заняття для чоловіків, а жінок в боксі всерйоз не сприймає.

 

У боксі дівчатам МІСЦЕ | Old School Boxing Club
Цей веб-сайт використовує файли cookie, щоб покращити ваш досвід. Використовуючи цей веб-сайт, ви погоджуєтеся з нашою Політикою захисту даних.
Читати більше