Відновлення після тренування • X-ПАРК

Відновлення після тренування

Зліпи сноговика з користю - оголошуємо
Зліпи сноговика з користю – оголошуємо “БИТВУ СНІГОВИКІВ”
прорубь киев баня парк муромец
Топ 5 банних комплексів в Києві

Активне заняття спортом є дуже енергозатратним процесом. Якщо ви хочете мати гарні та швидкі результати після тренувань і в першу чергу не нашкодити здоров’ю , потрібно  завжди пам’ятати про такий процес як відновлення після тренування.

сап йога киев тренировка веслоборд

В цьому вам допоможуть:

– ПІДТРИМАННЯ ЕЛЕКТРОЛІТИЧНОГО БАЛАНСУ.

Впродовж та після тренування звикайте пити  гідрокарбонатно-натрієві мінеральні води або ізотоніки. Вони забезпечать  оптимальний баланс рідини та електролітів в організмі.

– ПРАВИЛЬНО ПІДІБРАНЕ ХАРЧУВАННЯ.

Після тренування організм потребує відновлення запасів глюкози, щоб поновити енергетичні запаси. Якщо цього не зробити, то організм починає витрачати глікоген, який зберігається в м’язовій масі та клітинах печінки, перетворюючи його в глюкозу. Після інтенсивного тренування варто з’їсти або випити що-небудь, що містить прості вуглеводи, наприклад  соки, фрукти, овочі.

Коли баланс поживних і мінеральних  речовин відновлено, організм, починає працювати над відновленням пошкоджених тканин, адже силові тренування спричиняють мікротравми м’язових волокон. Відбувається синтез білка, тому в цей період дуже важливе надходження в організм достатньої кількості амінокислот. Варто вживати продукти з високим вмістом білка, наприклад яйця, творог, птиця, риба або протеїнові коктейлі.

-ХОРОШИЙ СОН

Спеціалісти радять спати приблизно по 7-9 годин.  При повноцінному сні відновні процеси в організмі відбуваються набагато швидше та якісніше.

-ВІДПОЧИНОК ТА ВІДНОВЛЕННЯ

Важливо відпочивати та відновлювати свої сили як фізично, так і морально. Особливо в холодну пору року, коли наш організм стає більш слабким та вразливим. В цьому випадку ідеальним рішенням стануть походи до бані та сауни.

Візити в баню допоможуть вам розслабити м’язи та вивести з організму залишки молочної кислоти, зняти відчуття перевтоми та нервової напруги, покращити стан шкіри та  очистити організм від токсинів та шлаків. Регулярні  відвідування допомагають підвищити імунітет та сприяють зниженню зайвої ваги. Саме через ці цілющі властивості  більшість фітнес-комплексів мають власні бані та сауни.

Ми вирішили підібрати для вас топ 5 банних комплексів, де ви зможете гарно відпочити та відновити свій організм:

 

 

 

 

Відновлення після тренування
Цей веб-сайт використовує файли cookie, щоб покращити ваш досвід. Використовуючи цей веб-сайт, ви погоджуєтеся з нашою Політикою захисту даних.
Читати більше