Чим зайнятись в Ікспарку навесні? • ІКСПАРК

Чим зайнятись в Ікспарку навесні?

київ незламний чемпіонат україни
13 – 14/05 — Чемпіонат України зі стронгмену та захід для ветеранів КИЇВ НЕЗЛАМНИЙ
БЛАГОДІЙНА ГАСТРО-ВЕЧЕРЯ з аукціоном для спецпідрозділу
28.05 – БЛАГОТВОРИТЕЛЬНЫЙ ГАСТРО-УЖИН с аукционом для спецподразделения “ОМЕГА”

Друзі, Ви дуже часто нам задаєте питання чи відкрились ми вже повноцінно, чи є ще затоплення і що працює-тому ми вирішили зробити short-list активностей, які наразі доступні в парку! 

Чим зайнятись  в Ікспарку навесні?

Нагадаємо, що Ікспарк-це найбільший актив парк Європи! Тут у Вас є можливість поєднати кілька активностей, спробувати щось нове для себе та знайти баланс між драйвовими відчуттями та більш спокійним проведенням часу;) Погодьтесь-це дуже зручно приїхати на цілий день на локацію, де є все?

Чим зайнятись  в Ікспарку навесні?

  • Покататися на: велосипедах, електросамокатах, роликах – розваги доступні для дітей та дорослих, погодинна оренда та навчання, прекрасний варіант активного відпочинку всією сім’єю.
  • Походити на : сапах, каякахдрагонботах– для любителів відпочинку на воді є багато варіантів, як більш активних гонок так і релаксу та насолоди оточуючим середовищем!
  • По бездоріжжю: на всюдиходах Шерп та пітбайках – для любителів перешкод та бездоріжжя можна спробувати або всюдиход із зануренням у болото та вихід у Дніпро або пітбайк на великій швидкості насолодитися краєвидами парку. Є різні формати тренувань, як для новачків так і для просунутих!
  • Вейкборд ( лінійні та кільцеві канатні дороги) – один з найпопулярніших видів сучасного спорту! Доступні заняття, як для новачків – так і для професійних райдерів! Дізнайся про неймовірне почуття свободи по всьому тілу та приємне піднесення адреналіну в крові!
  • Пограти в: настільний теніс , великий теніс( оренда критих та закритих кортів), футбол( оренда критих та закритих майданчиків); професійний волейбол( критий СЕТ та відкритий FINNS)
  •  Аеротруба Ulet.pro – подолай земне тяжіння та спробуй почуття справжнього польоту в аеродинамісній трубі. Отримай такі ж відчуття, як при вільному падінні з парашутом безпечно та без перевантажень!

Чим зайнятись  в Ікспарку навесні?

  • Мотузковий парк – оригінальна можливість отримати заряд адреналіну знаходячись постійно на свіжому повітрі
  • Батути – корисний спорт, що принесе задоволення для дітей та дорослих. Має загальнозміцнюючі властивості та позитивно впливає на весь організм.
  • Мотошкола Pro-Biker – контраварійна професійна програма,навчання новачків, індивідуальні тренування,  відкриття категорії ” А “, навчання проходить на професійно облаштованому майданчику 3300 кв.м.

Чим зайнятись  в Ікспарку навесні?

  •  Кав’ярні та ресторани – в парку є 9 закладів на різний смак, де Ви зможете розслабитись та перекусити після активного дня!

Чим зайнятись  в Ікспарку навесні?

  •  Зона кальянів – для бажаючих розслабитися і спокійно провести час після важкого тижня!
  •   Оренда альтанок для відпочинку кожного дня (за попереднім записом). В парку 60+ альтанок різного типу(відкриті і закриті) на різну кількість людей. Чудова можливість провести час з сім’єю або друзями чи організувати тім-білдинг на свіжому повітрі зі зручними умовами!

 

З будь-яким запитанням можете звернутись з 11.00 до нашого колл-центру: +380631362585

Завітай в Ікспарк та проведи час з користю!

Чим зайнятись  в Ікспарку навесні?
Цей веб-сайт використовує файли cookie, щоб покращити ваш досвід. Використовуючи цей веб-сайт, ви погоджуєтеся з нашою Політикою захисту даних.
Читати більше