Реабілітації в Ікспарку, вчиться вже увесь світ. Ярослав Бондаренко - База 4.5.0. • ІКСПАРК

Реабілітації в Ікспарку, вчиться вже увесь світ. Ярослав Бондаренко – База 4.5.0.

Починаємо Новий сезон Sup Kayak 2024
Починаємо Новий сезон Sup Kayak 2024
земельна ділянка під Києвом
Придбання земельної ділянки під Києвом: поради та перспективи
Реабілітації в Ікспарку, вчиться вже увесь світ. Ярослав Бондаренко - База 4.5.0.

 

Про активне життя, про активне дозвілля, про життя, про емоції, і те що, існує і без прикрас, сьогодні будемо говорити про реабілітацію в Києві. Тому що, зараз вона як ніколи на часі і розповів нам все Ярослав Бондаренко, засновником військового інноваційного центру База 4.5.0.

 

«4.5.0. це значить все добре, все в порядку, все спокійно, бо ІРЦ База 4.5.0. наш реабілітаційний центр. В центрі все спокійно, все класно і взагалі задумка створити таку локацію якої нема аналогів в Україні – це створити саме Мальдіви, українські Мальдіви в столиці для військових і їх родин і варто зазначити що, зараз ми перебуваємо в локації яка і має назву конференц хол База 4.5.0.»

                                                                         

 

Команда Бази 4.5.0. закриває питання, щодо фізичної реабілітації, постреабілітаційної медичної психологічної реабілітації, як військових, родин загиблих, родини військових, дружини та діти військових, які більше року не бачили чи навіть більше ніж рік.

«Тобто ми створили в Ікспарку такий от мілітаріхаб, така от військова спільнота. Всі між собою спілкуються, знайомляться, кожен раз на реабілітації все більше і більше нових людей. І ось така спільнота яка один одного підтримує, там де необхідна саме вже більш фахова психологічна підтримка в нас працює відомий центр Атлант, це військовий ветеран, який проходив навчання в Ізраїлі та в Америці, саме його команда закриває питання реабілітації. Як військових, як їх родин, так і родин загиблих.

Для Бази 4.5.0. надав все по суті Ікспарк, став реабілітаційним центром. Тут більше 160 спортивних федерацій, вони всі повністю доступні для нашого центру. Спортсмени, підприємці безкоштовно надали свої локації для того, щоб військові їх родини, родини загиблих. Тобто всі могли безкоштовно відвідувати, займатися фановими видами спорту, які підходять.

Куди не глянь все працює для реабілітації та відпочинку, тобто

максимально відволіктися від того, що було до цього, від війни і максимально жити життя.»

Реабілітації в Ікспарку, вчиться вже увесь світ. Ярослав Бондаренко - База 4.5.0.

В Ікспарку тренують важко поранених бійців, які на війні на жаль втратили кінцівки. Ці хлопці вже по суті фактично чемпіони світу і завдяки цій реабілітації взагалі про База 4.5.0. дізнався весь світ, Сполучені Штати Америки, Європа, усі екстремальні парки світу знають, що таке Ікспарк у Києві. Бо вони бачать ці відео, вони кажуть нічого подібного в світі не має.

«Саме тут Юрій Зозуля, це засновник Ікспарку та президент

Федерації вейкбордингу України, почав займатися нашими важкими пораненими. Це були такі от одна-дві людини, катер, дошка, тренування, а потім це все стало вже професійно, системно з залученням повністю всіх федерацій і всього Ікспарку, всіх локацій і так далі.

Тобто в нас, що влітку, що взимку пляжний волейбол ,в критому волейбольному залі з підігрівом піску, босоніш приходиш, та граєш у волейбол і військові і діти їх дружини та родини. Взимку сауна та моржування. Як замерзає річка, проходять катання на тюбах, лижах, сноубордах за канаткою. Тобто обмежень взагалі немає, обмеженя лише в нашій голові та в нашій державі, яка заважає. От у нас дехто намагається заважати, це вже знає вся країна. Вже другий рік під рейдерською атакою Ікспарк. Вже три суди ми виграли, але ДБР намагаються ще щось придумати та арештовувати.»

Більше 10 000 родин за весь час були на заходах, які організував центр. Окрім спортивних локацій та відпочинку, ще є культурна програма, безкоштовні білети на концерти та майстер класи.

Приєднуйтесь, не будемо ставити життя на паузу, працюємо далі.

https://mixsport.pro/blog/innovacijno-reabilitacijnij-centr-baza-450

Реабілітації в Ікспарку, вчиться вже увесь світ. Ярослав Бондаренко – База 4.5.0.
Цей веб-сайт використовує файли cookie, щоб покращити ваш досвід. Використовуючи цей веб-сайт, ви погоджуєтеся з нашою Політикою захисту даних.
Читати більше